Banner
Banner

Video

Lista e mbeshtetesve

Te nderuar miq,

Ju faleminderit per kontributin tuaj! Ne kete hapesire do te publikojme listen e mbeshtetesve qe kane ndihmuar financiarisht gazeten.

Mbeshtetesit e deritanishem:

 1. Agim Saracini
 2. Alfred Perlala
 3. Erida Cela
 4. Gjoke Gojcaj
 5. Fatos Nushi
 6. Albulena Rrafshi
 7. Enver Spahiu
 8. Fitim Rashidi
 9. Bekim Sejdiu
 10. Jeton Lleshi
 11. Fahri Petlla
Banner

Blloku të heq dorë nga posti i Kryetarit të Parlamentit!

Insistimi me çdo kush i bllokut VLAN që të kenë edhe postin e kryeparlamentarit, nga analistët politikë po vlerësohet si pengesë kryesore në zgjidhjen e krizës politike.

Sipas tyre blloku paszgjedhor duhet të heqë dorë nga ky post, që më pastaj vendi të bëhet me institucione shtetërore.

Për analistin Imer Mushkolaj, synimi i Isa Mustafës për të marrë postin e kreut të Kuvendit, mbetet në dëshirën e tij, por se sipas tij marrëveshja e arritur në mes të partive që përfaqësojnë këtë bllok, duhet të rishikohet.

“Besoj që kjo mbetet në synimin dhe dëshirën dhe vullnetin e zotëri Mustafës, por konsideroj se sidomos pas marrëveshjes së parimeve dhe paralajmërimeve të Vetëvendosjes për t’u bërë pjesë e qeverisjes, marrëveshja e LAN duhet të ridizajnohet”, ka thënë Mushkolaj.

ALN
Site Meter
Follow Us
Find us on Facebook