Banner
Banner

Video

Lista e mbeshtetesve

Te nderuar miq,

Ju faleminderit per kontributin tuaj! Ne kete hapesire do te publikojme listen e mbeshtetesve qe kane ndihmuar financiarisht gazeten.

Mbeshtetesit e deritanishem:

 1. Agim Saracini
 2. Alfred Perlala
 3. Erida Cela
 4. Gjoke Gojcaj
 5. Fatos Nushi
 6. Albulena Rrafshi
 7. Enver Spahiu
 8. Fitim Rashidi
 9. Bekim Sejdiu
 10. Jeton Lleshi
 11. Fahri Petlla
Banner

Nuland paralajmëron liderët e Ballkanit: Rajoni është i kërcënuar nga dy plagë kancerogjene

Ndihmës-sekretarja amerikane e Shtetit Victoria Nuland ka përcjellë porosi paralajmëruese për liderët e Ballkanit.

Ajo në një fjalim në forumin strategjik për Evropën Qendrore dhe Lindore të mbajtur në Uashington ka theksuar se ky rajon është i kërcënuar nga dy plagë kancerogjene, korrupsioni dhe shmangia e demokracia. “Në tërë rajonin kemi dy plagë kancerogjene si shmangia nga demokracia dhe korrupsioni që po kërcënojnë ëndrrën, për realizimin e së cilës punuan shumë njerëz nga viti 1989”, deklaroi Nuland.

Ajo ka pyetur liderët e rajonit se: Si mund që të fleni gjatë natës me betimin tek neni 5 i NATO-s, ndësa ditën të promovini demokraci neoliberale, të promovoni nacionalizëm dhe të kufizoni lirinë e medias si dhe të diabolizoni shoqërinë civile. Nuland tha se këtë pyetje i`a parashtron edhe atyre që mbrojnë funksionarët e korruptuar nga hetimet gjyqësore, që rrethojnë Parlamentin kur i përgjigjet atyre apo kur bëjnë pazare për biznese të fëlliqura.

ALN
Site Meter
Follow Us
Find us on Facebook