Banner
Banner

Video

Lista e mbeshtetesve

Te nderuar miq,

Ju faleminderit per kontributin tuaj! Ne kete hapesire do te publikojme listen e mbeshtetesve qe kane ndihmuar financiarisht gazeten.

Mbeshtetesit e deritanishem:

 1. Agim Saracini
 2. Alfred Perlala
 3. Erida Cela
 4. Gjoke Gojcaj
 5. Fatos Nushi
 6. Albulena Rrafshi
 7. Enver Spahiu
 8. Fitim Rashidi
 9. Bekim Sejdiu
 10. Jeton Lleshi
 11. Fahri Petlla
Banner

Akuza e “Times”: Turqia marrëveshje me ISIS

Një shkëmbim pengjesh mes Turqisë dhe ISIS. Mbi 180 xhihadistë, mes të cilëve 2 britanikë janë liruar nga Ankaraja në këmbim të 46 diplomatëve turq dhe 3 irakenë të rrëmbyer nga Shteti Islamik muajt e kaluar. Këtë e bën të ditur britanikja “Times” sipas së cilës qeveria e Londrës e ka konsideruar lajmin të besueshëm.

Diplomatët ishin kapur 5 muaj më parë kur xhihadistët morën nën kontroll qytetin Mosul në veri të Irakut. Dy prej xhihadistëve që vijnë nga Britania e Madhe janë studenti 18-vjeçar Shabazz Suleman dhe Hisham Folkard 26 vjeç. Emrat e dy britanikëve ishin në listën e siguruar nga gazeta britanike dhe të konfirmuara nga burime pranë Shtetit Islamik.

ALN
Site Meter
Follow Us
Find us on Facebook