Banner
Banner

Video

Lista e mbeshtetesve

Te nderuar miq,

Ju faleminderit per kontributin tuaj! Ne kete hapesire do te publikojme listen e mbeshtetesve qe kane ndihmuar financiarisht gazeten.

Mbeshtetesit e deritanishem:

 1. Agim Saracini
 2. Alfred Perlala
 3. Erida Cela
 4. Gjoke Gojcaj
 5. Fatos Nushi
 6. Albulena Rrafshi
 7. Enver Spahiu
 8. Fitim Rashidi
 9. Bekim Sejdiu
 10. Jeton Lleshi
 11. Fahri Petlla
Banner

Mogerini: Duhet vullnet politik për çështjen e emrit

Duhet vullnet politik që të zgjidhet çështja e emrit IRJM, ka porositur Federika Mogerini përfaqësuesja e ardhshme për politik të jashtme dhe siguri të BE-së.

“Rrezikojmë nëse i ndajmë problemet, nëse nuk punojmë për integrimin e këtyre vendeve. Prioritet numër një është B&H, pas zgjedhjeve vendi të dalë nga kriza. Në aspektin teknik bisedat Serbi – Kosovë po shkojnë mirë, por duhet edhe në aspekt politik. Shqipëria ka gjasa unike për reforma, ndërkaq Mali i Zi është e para në listë për progres drejt BE-së. Sa i përket IRJM-së dhe çështjes së emrit, besojë se duhet vullnet politik për zgjidhjen”, kujton Mogerini.

 

ALN
Site Meter
Follow Us
Find us on Facebook