Banner
Banner

Video

Lista e mbeshtetesve

Te nderuar miq,

Ju faleminderit per kontributin tuaj! Ne kete hapesire do te publikojme listen e mbeshtetesve qe kane ndihmuar financiarisht gazeten.

Mbeshtetesit e deritanishem:

  1. Agim Saracini
  2. Alfred Perlala
  3. Erida Cela
  4. Gjoke Gojcaj
  5. Fatos Nushi
  6. Albulena Rrafshi
  7. Enver Spahiu
  8. Fitim Rashidi
  9. Bekim Sejdiu
  10. Jeton Lleshi
  11. Fahri Petlla
Banner

Lajmet e fundit

The latest news from the Joomla! Team

Mogerini: Duhet vullnet politik për çështjen e emrit

Duhet vullnet politik që të zgjidhet çështja e emrit IRJM, ka porositur Federika Mogerini përfaqësuesja e ardhshme për politik të jashtme dhe siguri të BE-së.

Lexo me shume...

Qosja: Blloku, një grup puçist i tipit afrikan

Në këtë krizë politike pothuajse të gjithë zyrtarët partiakë e pushtetarë në Kosovë kanë rënë në provim dhe, cili më pak, cili më shumë e cili krejtësisht janë komprometuar politikisht, kështu thotë akademik Rexhep Qosja.

Lexo me shume...

Diplomati rus: Serbia ta marrë veriun, Kosova Luginën

Diplomati rus në Prishtinë, Andrey Y. Shugurov, është i bindur se minoritetet nuk kanë të ardhme në Kosovë, prandaj, siç thotë ai, shkëmbimi i territoreve mes Kosovës dhe Serbisë do të ishte opsioni më i arsyeshëm për të dyja palët.

Lexo me shume...

Shqiptarët e Luginës kërkojnë zbatimin e drejtave të tyre

Në tri komunat e banuara me shumicë shqiptare në jug të Serbisë, që ndryshe njihet edhe si Lugina e Presheves, shqiptarët vazhdojnë të përballen me probleme të ndryshime.

Lexo me shume...

Strategjia e zgjerimit të BE-së

Dy ditë përpara miratimit nga Kolegji i Komisionerëve dhe publikimit të strategjisë së zgjerimit të BE-së 2014-2015, Stefan Fyle, Komisioneri në ikje, shpjegon se e veçanta e kësaj pakete qëndron në trajtimin e tri çështjeve kryesore: Zgjerimin, vendet anëtare, si dhe vendet kandidate e aspirante.

Lexo me shume...

ALN
Site Meter
Follow Us
Find us on Facebook