Banner
Banner

Video

Lista e mbeshtetesve

Te nderuar miq,

Ju faleminderit per kontributin tuaj! Ne kete hapesire do te publikojme listen e mbeshtetesve qe kane ndihmuar financiarisht gazeten.

Mbeshtetesit e deritanishem:

 1. Agim Saracini
 2. Alfred Perlala
 3. Erida Cela
 4. Gjoke Gojcaj
 5. Fatos Nushi
 6. Albulena Rrafshi
 7. Enver Spahiu
 8. Fitim Rashidi
 9. Bekim Sejdiu
 10. Jeton Lleshi
 11. Fahri Petlla
Banner

Analiza

RIBASHKIMIN KOMBËTAR PO E PENGOJNË PAZARGJINJTË E POLITIKËS DITORE DHE HYZMEQARËT E SAJ, JO SHQIPËRIA ETNIKE NATYRALE, JO! Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

*** Shqipëria Etnike nuk është antitezë e ribashkimit kombëtar, por antanta imperialiste sllave ballkanike me në krye piemontin e saj-Rusinë.

*** -Këta janë faktorët kryesorë, që me shekuj kanë penguar krijimin dhe bashkimin e shtetit kombëtar shqiptar në Ballkan, jo vetë shqiptarët e as Shqipëria Etnike.

Lexo me shume...

KOSOVA “ATDHE I PËRBASHKËT SERBO-SHQIPTAR”-IDE E RREZIKSHME PËR SHQIPËRINË ETNIKE! Barometri diplomatik nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

***Të mos keqkuptohemi dhe të moskeqinterpretohemi se, askush nuk po ua mohon të drejtën serbëve e as minoriteteve të tjera, që si shtetas të barabartë me shqiptarët(90%), të jetojnë në shtetin e përbashkët të Kosovës, sepse këtë të drejtë të të gjithë e kanë të garantuar me ligjet, me Kushtetutën e Kosovës (15.06.2008), si dhe me të gjitha konventat dhe protokollet ndërkombëtare. Kjo nuk është e diskutueshme, por atdheu u përket vetëm shqiptarëve ngaqë të të tjerët nuk kanë gjenezën etnike, historinë, tradidtat, zakonet dhe kulturën e përbashkët të të parëve të tyre sikurse shqiptarët që kanë mbi truallin etnik-atdheun e lashtë mijëravjeçar të etërve të tyre.

Lexo me shume...

IDEJA PËR NJË “JUGOSLLAVI TË RE” NË BALLKAN, ËSHTË PORDHË E FTOHTË E SERBISË SË MADHE!!! Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

*** Ideja e vjetër për një “Jugosllavie të re”, do të thotë vampirizimin e idesë jorealiste të rikrijimit, të rizgjerimit, të dominimit dhe të faktorizimit të Serbisë së Madhe në kuadrin e Projektit të “Ballkanit Perëndimor”. Mirëpo, këtë ide, nuk duhet pranuar asnjë nga popujt e Ballkanit, sepse prapë do të digjeshin në flakën dhe në zjarrin terrorist dhe gjenocidal të Serbisë së Madhe.

-JO, JO mbështetje idesë serbomadhe për një “Jugosllavi të re”, por PROJEKTIT URGJENT për RIBASHKIMIN E SHQIPËRISË ETNIKE në Ballkan.

Lexo me shume...

Koha per per nje politike te perbashket kombetare ne Tirane, Prishtine e Shkup. (Interviste e Kryetarit te Listes per Shqiperi Natyrale, Koco Danaj, per Javoren e Tiranes JAVA)

Si e shikoni "ftohte" prishjen e memorialit te Presheves, nje lloj sinjali te mostolerances serbe apo perpjekje deshperuese?
Janë që të dyja, edhe intolerancë, por edhe përpjekje dëshpëruese. Por nuk janë këto kryesoret. Kemi të bëjmë në mënyrë figurative me kronikën e një ngjarje të paralajmëruar. Para 4 muajsh, një nga Institutet më të mëdha në Europë, që këshillon qeverinë gjermane, prognozonte se shumë shpejt në trekëndëshin Maqedoni, Kosovë, Shqipëri do të ketë ndryshime kufijsh.

Lexo me shume...

Shqipëria Natyrale ë shtë “Engjëlli” I Paqes Rajonale. Intervistë dhënë gazetës Telegraf

- Zoti Danaj, para disa ditësh ju ishit i ftuar në një konferencë të rëndësishme ndërkombëtare në Turqi. Cili ishte qëllimi i kësaj konference dhe sa pozitive ishte ajo për Shqipërinë Natyrale?
- Po, në Izmir u organizua kjo konferencë ndërkombëtare lidhur me paqen dhe stabilitetin në Ballkan, nga disa prej universiteteve më prestigjioze të Turqisë, nga instituti Zhan Mone dhe me financime të BE-së. Unë u pranova të mbaj referatin me titull: “Shqipëria Natyrale si kyç për stabilitetin dhe paqen në Ballkan”.

Lexo me shume...

ALN
Site Meter
Follow Us
Find us on Facebook