Banner
Banner

Video

Lista e mbeshtetesve

Te nderuar miq,

Ju faleminderit per kontributin tuaj! Ne kete hapesire do te publikojme listen e mbeshtetesve qe kane ndihmuar financiarisht gazeten.

Mbeshtetesit e deritanishem:

 1. Agim Saracini
 2. Alfred Perlala
 3. Erida Cela
 4. Gjoke Gojcaj
 5. Fatos Nushi
 6. Albulena Rrafshi
 7. Enver Spahiu
 8. Fitim Rashidi
 9. Bekim Sejdiu
 10. Jeton Lleshi
 11. Fahri Petlla
Home Lajme Sondazhi i IPR Marketing: Koalicioni i majte 46 perqind, koalicioni i djathte 44 perqind
Banner

Sondazhi i IPR Marketing: Koalicioni i majte 46 perqind, koalicioni i djathte 44 perqind

Sondazhi i parë për këto zgjedhje është prezantuar nga IPR Marketing në bashkëpunim me Ora News.Ajo që bie në sy është se shqiptarët e kanë ndjerë shumë krizën ekonomike. Po ashtu shumica e tyre janë të pakënaqur me qeverisjen.Ndërkohë vetëm 28.9 përqind thonë se zgjedhjet do i fitojë koalicioni i Berishës. Kurse 45.6 përqind thonë se do fitojë koalicioni i Edi Ramës. 24.9 përqind thonë se nuk e dinë.

 

 

 

Ndërkohë koalicionin e majtë e votojnë 46 përqind, kurse koalicionin e majtë 44 përqind.PD është me një pikë përpara PS-së. LSI merr 5.5 përqind, kurse FRD dhe AK marrin nga 4.8 përqind.Megjithatë 20 përqind nuk e kanë vendosur akoma votën e tyre.Sondazhi është kryer me 1 mijë zgjedhës në Shqipëri. Ata janë ndarë në gjininë, moshën dhe vendin ku banojnë.Marzhi i gabimit 3.2 përqind.Sondazhi është kryer për koalicionet që janë regjistruar tashmë.Sondazhi ka përfunduar të martën në darkë, më 30 prill dhe dje janë përpunuar të dhënat. Sondazhi është realizuar nga periudha 27-30 prill.Intervistat janë kryer me telefon fiks ose celular.Të pyetur se a do të votojnë më 23 qershor, 76.6 përqind thonë se do votojnë me siguri.

Rezultatet për votimin

 

Koalicioni i Edi Ramës- 46.0 përqind

 

Koalicioni i Sali Berishës- 44.0 përqind

 

 

 

PS-36.0 përqind

 

LSI-5.5 përqind

 

PSD-1.0 përqind

 

 

 

PD- 37 përqind

 

PR- 1.5 përqind

 

PDIU- 1.5 përqind

 

 

 

FRD- 4.8 përqind

 

AK- 4.8 përqind

 

 

ALN
Site Meter
Follow Us
Find us on Facebook