Banner
Banner

Video

Lista e mbeshtetesve

Te nderuar miq,

Ju faleminderit per kontributin tuaj! Ne kete hapesire do te publikojme listen e mbeshtetesve qe kane ndihmuar financiarisht gazeten.

Mbeshtetesit e deritanishem:

 1. Agim Saracini
 2. Alfred Perlala
 3. Erida Cela
 4. Gjoke Gojcaj
 5. Fatos Nushi
 6. Albulena Rrafshi
 7. Enver Spahiu
 8. Fitim Rashidi
 9. Bekim Sejdiu
 10. Jeton Lleshi
 11. Fahri Petlla
Banner

Mund tre shtyhet referendumi i serbeve

Ekziston mundësia që udhëheqja ilegale në veri të rishqyrtojë mbajtjen e referendumit të caktuar më parë datat 14 e 15 shkurt të këtij viti, ka thënë për medie të Beogradit kryetari ilegal i Mitrovicës Kërstimir Pantiq. 

"Ne nuk duam të marrim ndonjë vendim që do të jetë në kundërshtim me interesat shtetërore dhe kombëtare. Në tregohet se shtyrja e referendumit do t’i bëjë mirë ose do të përmirësojë pozitën e Qeverisë ose të kryetarit Tadiq, jemi të gatshëm të bisedojmë për shtyrje”, ka thënë Pantiq pas takimit të me të ashtuquajturin ministër për Kosovën Goran Bogdanoviq.

Pos Pantiqit  në takim kanë qenë edhe kryetarët ilegalë të Leposaviqit, Zubin Potokut dhe të Zveçanit. Takimin e  kishte thirrë Goran Bogdanoviq i cili ka kërkuar që të hiqet dorë nga referendumi. 

ALN
Site Meter
Follow Us
Find us on Facebook