Banner
Banner

Video

Lista e mbeshtetesve

Te nderuar miq,

Ju faleminderit per kontributin tuaj! Ne kete hapesire do te publikojme listen e mbeshtetesve qe kane ndihmuar financiarisht gazeten.

Mbeshtetesit e deritanishem:

 1. Agim Saracini
 2. Alfred Perlala
 3. Erida Cela
 4. Gjoke Gojcaj
 5. Fatos Nushi
 6. Albulena Rrafshi
 7. Enver Spahiu
 8. Fitim Rashidi
 9. Bekim Sejdiu
 10. Jeton Lleshi
 11. Fahri Petlla
Home Lajme Për gjeneral Sejdinin gjuha shqipe është gjuhë e huaj
Banner

Për gjeneral Sejdinin gjuha shqipe është gjuhë e huaj

Zëvendës shefi i Shtabit të përgjithshëm pranë ARM-së, gjeneral nënkolonel Naser Sejdini i lindur në fshatin Lakavicë të Gostivarit, ka bërë një “gafë të vogël” në biografinë e tij, e cila është publikuar në ueb faqen e Ministrisë së mbrojtjes dhe ka shkruar gjuhën shqipe si gjuhë të huaj.

Gjenerali i ARM-së ka kryer Akademinë Ushtarake Detare në Split në vitin 1980, në JNA-në e atëhershme, pas rënies së Jugosllavisë iu ka bashkangjitur ushtrisë së Maqedonisë dhe dal ngadalë ka prosperuar në karrierën e tij. Ai nga dje është anëtarë i Këshillit të sigurimit, ku e ka emëruar presidenti Gjorgje Ivanov.

ALN
Site Meter
Follow Us
Find us on Facebook