Banner
Banner

Video

Lista e mbeshtetesve

Te nderuar miq,

Ju faleminderit per kontributin tuaj! Ne kete hapesire do te publikojme listen e mbeshtetesve qe kane ndihmuar financiarisht gazeten.

Mbeshtetesit e deritanishem:

 1. Agim Saracini
 2. Alfred Perlala
 3. Erida Cela
 4. Gjoke Gojcaj
 5. Fatos Nushi
 6. Albulena Rrafshi
 7. Enver Spahiu
 8. Fitim Rashidi
 9. Bekim Sejdiu
 10. Jeton Lleshi
 11. Fahri Petlla
Home Lajme Thaçi: Shqiptarët nuk heqin dorë nga NATO dhe BE-ja
Banner

Thaçi: Shqiptarët nuk heqin dorë nga NATO dhe BE-ja

Lideri i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi deklaroi sot se shqiptarët e Maqedonisë nuk heqin dorë prej rrugës drejt integrimit në Unionin Evropian dhe në NATO.

Ai tha se për të avancuar në këtë proces partia të cilën e drejton ai do të vazhdojë të komunikojmë me të gjithë faktorët relevant në vend dhe jashtë. Thaçi vlerësoi se janë momente shumë të rëndësishme për vendi dhe rajonin, dhe se faji për bllokimin e procesit integrues është te Qeveria e Maqedonisë. Këto komente ai i bëri pas një takimi me ambasadorin e Italisë në vend, Ernesto Bellelli. Në lidhje me marrëdhëniet dhe tensionet ndëretnike Kryetari Thaçi potencoi se politika e PDSH-së mundohet të paraqet një preventivë në këtë drejtim dhe kjo preventivë është Platforma e re e Partisë Demokratike Shqiptare.

ALN
Site Meter
Follow Us
Find us on Facebook