Banner
Banner

Video

Lista e mbeshtetesve

Te nderuar miq,

Ju faleminderit per kontributin tuaj! Ne kete hapesire do te publikojme listen e mbeshtetesve qe kane ndihmuar financiarisht gazeten.

Mbeshtetesit e deritanishem:

 1. Agim Saracini
 2. Alfred Perlala
 3. Erida Cela
 4. Gjoke Gojcaj
 5. Fatos Nushi
 6. Albulena Rrafshi
 7. Enver Spahiu
 8. Fitim Rashidi
 9. Bekim Sejdiu
 10. Jeton Lleshi
 11. Fahri Petlla
Home Lajme Çeku: Në veri, veç me leje të KFOR-it!
Banner

Çeku: Në veri, veç me leje të KFOR-it!

Ministri në detyrë i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Agim Çeku, ka thënë se vonesa e formimit të institucioneve po e dëmton transformimin e FSK-së në Forca të Armatosura. “Besoj që shpejtë do të formohen institucionet e Kosovës dhe një ndër prioritetet e para të legjislaturës së re në Kuvend dhe të Qeverisë së re ka me qenë marrja e një vendimi të tillë që Kosova ta ketë Ushtrinë e vet”, tha Çeku. Sa i përket prezencës së FSK-së në veri, ai ka thanë se Kosova është pajtuar të mos shkojnë atje pa leje të komandantit të KFOR-it!

ALN
Site Meter
Follow Us
Find us on Facebook