Banner
Banner

Video

Lista e mbeshtetesve

Te nderuar miq,

Ju faleminderit per kontributin tuaj! Ne kete hapesire do te publikojme listen e mbeshtetesve qe kane ndihmuar financiarisht gazeten.

Mbeshtetesit e deritanishem:

 1. Agim Saracini
 2. Alfred Perlala
 3. Erida Cela
 4. Gjoke Gojcaj
 5. Fatos Nushi
 6. Albulena Rrafshi
 7. Enver Spahiu
 8. Fitim Rashidi
 9. Bekim Sejdiu
 10. Jeton Lleshi
 11. Fahri Petlla
Banner

Topi: Mos u merrni me debate te panevojshme

Presidenti i Republikës, Bamir Topi zhvilloi të martën një takim pune me Kreun e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Tiranë, Ettore Sequi ku u diskutua për zhvillimet e fundit politike në vend si dhe për ecurinë e procesit integrues evropian të Shqipërisë. 
Kreu i vendit, bën të ditur njoftimi i Presidencës, theksoi domosdoshmërinë e vazhdimit të dialogut politik institucional për realizimin e reformave të nevojshme, shmangien e debateve të panevojshme e të parakohshme si dhe përmbushjen e kritereve që do të mundësonin bërjen pjesë edhe zyrtarisht të Shqipërisë në familjes së madhe evropiane.

Nga ana e tij Ambasadori Sequi theksoi rëndësinë e vazhdimësisë së reformave të ndërmarra dhe dialogut konstruktiv mes forcave dhe aktorëve politikë për të ardhmen integruese evropiane të vendit tonë.

ALN
Site Meter
Follow Us
Find us on Facebook