Banner
Banner

Video

Lista e mbeshtetesve

Te nderuar miq,

Ju faleminderit per kontributin tuaj! Ne kete hapesire do te publikojme listen e mbeshtetesve qe kane ndihmuar financiarisht gazeten.

Mbeshtetesit e deritanishem:

 1. Agim Saracini
 2. Alfred Perlala
 3. Erida Cela
 4. Gjoke Gojcaj
 5. Fatos Nushi
 6. Albulena Rrafshi
 7. Enver Spahiu
 8. Fitim Rashidi
 9. Bekim Sejdiu
 10. Jeton Lleshi
 11. Fahri Petlla
Home Lajme
Banner

Mogerini: Duhet vullnet politik për çështjen e emrit

Duhet vullnet politik që të zgjidhet çështja e emrit IRJM, ka porositur Federika Mogerini përfaqësuesja e ardhshme për politik të jashtme dhe siguri të BE-së.

Qosja: Blloku, një grup puçist i tipit afrikan

Në këtë krizë politike pothuajse të gjithë zyrtarët partiakë e pushtetarë në Kosovë kanë rënë në provim dhe, cili më pak, cili më shumë e cili krejtësisht janë komprometuar politikisht, kështu thotë akademik Rexhep Qosja.

Diplomati rus: Serbia ta marrë veriun, Kosova Luginën

Diplomati rus në Prishtinë, Andrey Y. Shugurov, është i bindur se minoritetet nuk kanë të ardhme në Kosovë, prandaj, siç thotë ai, shkëmbimi i territoreve mes Kosovës dhe Serbisë do të ishte opsioni më i arsyeshëm për të dyja palët.

Shqiptarët e Luginës kërkojnë zbatimin e drejtave të tyre

Në tri komunat e banuara me shumicë shqiptare në jug të Serbisë, që ndryshe njihet edhe si Lugina e Presheves, shqiptarët vazhdojnë të përballen me probleme të ndryshime.

Strategjia e zgjerimit të BE-së

Dy ditë përpara miratimit nga Kolegji i Komisionerëve dhe publikimit të strategjisë së zgjerimit të BE-së 2014-2015, Stefan Fyle, Komisioneri në ikje, shpjegon se e veçanta e kësaj pakete qëndron në trajtimin e tri çështjeve kryesore: Zgjerimin, vendet anëtare, si dhe vendet kandidate e aspirante.

ALN
Site Meter
Follow Us
Find us on Facebook